Soutěže v pořadu iŽurnál

24. červen 2002
iŽurnál

Každý týden máte možnost vyhrát knihu, předplatné časopisu, poukaz na kurz internetu nebo užitečné reklamní předměty od našich partnerů.

Otázky bývají jednoduché, popřípadě vyžadují chvilku hledání v přepisu pořadu na našich stránkách či jednoduché hledání na internetu. Pokud znáte odpověď na otázky jako: V jakém sportu nás reprezentuje Jana Komrsková nebo který vyhledávač si může v Česku připsat slovíčko první, co je cheat a co plebiscit, můžete vyhrát i vy. Stačí napsat správnou odpověď co nejdříve po odvysílání pořadu na e-mail izurnal@rozhlas.cz.

Jednou za čtrnáct dní můžete vyhrát předplatné časopisů Computer, Mobility, Osobní finance nebo eBiz, a také knížku o počítačích nebo internetu z nakladatelství Computer Press. Vzdělávat se můžete i s knihou od nakladatelství knihy.idnes.cz - každých 14 dní jsou k dispozici 2 knihy o počítačích. Na konci měsíce pak soutěžíme s Centry internetu o poukaz na kurz internetu pro 2 osoby a propagační předměty našich partnerů.

Jména výherců se dozvíte v následujícím díle pořadu nebo si je můžete najít v jeho přepisu v sekci PORADNA - Počítače a internet na tomto serveru.

autor: ark
Spustit audio