Veroniku motivují sociální sítě k dalšímu cvičení. Největší úspěch mají fotky, na kterých jsem polonahá, tvrdí

28. květen 2016
Příběhy Radiožurnálu

Pro někoho jsou mladí generací možností, pro někoho generací internetu. 18letá Veronika je aktivní na sociálních sítích. A to natolik, že vůči svým fanouškům cítí určitou povinnost udržovat svůj profil aktuální.

Zastihli jsme ji ve chvíli, kdy na sociální sítě právě uveřejnila příspěvek z tréninku na mistrovství republiky v bikini fitness. „Za hodinu bude určitě stovka lajků,“ zamýšlí se Veronika. Netrvalo ani minutu a už uživatelé reagují na její fotku.

„Když vyhraje někdo, kdo má propagaci na Facebooku a Instagramu, přicházejí mu nabídky na sponzoring, protože dotyčný je populární na internetu. A má výsledky,“ přibližuje Veronika, která fotky ze cvičení nebo pózování zveřejňuje pravidelně.

„Během nemoci jsem napsala dlouhý status, aby všichni věděli, že nějakou dobu nic nebude. A tak mi přáli, abych se brzy uzdravila. Jakmile delší dobu nic nepřidám, píšou mi a diví se, co je se mnou,“ nastiňuje Veronika fungování na sociálních sítích.

Největší úspěch mají podle ní fotky, na kterých je polonahá. „To se mi třeba s jídlem nestane,“ poznamenává.

A proč to všechno dělá? „Někdy si říkám, že se na to vykašlu a že už nechci cvičit, ale pak přidám fotku, lidé píšou, jaká jsem jejich motivace. To mě nakopne a dostanu chuť na cvičení,“ přibližuje.

autor: vok
Spustit audio