Fanoušci Rolling Stones se mohou těšit na nové album kapely. Vyjít by mělo ještě letos

Historicky první koncert Rolling Stones na Kubě předznamenal další tvůrčí období kapely. Informaci o nové desce legendární kapely Rolling Stones potvrdil kytarista Ronnie Wood. Kapela by měla album vydat ještě letos.

Kytarista Ronnie Wood prozradil, že se kapela už několik dní schází ve studiu a nahrává. Na nové desce budou nové písně ale také bluesové předělávky.

„Chtěli jsme natočit pár nových písní, a to se podařilo. Jenže pak jsme se zasekli na bluesu a během dvou dní nahráli 11 skvělých balad,“ popisuje.

Jak upozorňuje magazín Rolling Stone, bylo to takříkajíc ve vzduchu. Keith Richards v říjnovém rozhovoru řekl, že doufá, že Stouni spolu ještě něco vydají: „Nevím kdy a nevím kde, už jsme se spolu ale předběžně dohodli, že něco uděláme.“

Britské rockové legendy vydaly za svou kariéru 22 studiových alb ve Velké Británii a 24 ve Spojených státech. Jejich poslední studiová deska šla na pulty v roce 2005. V poslední době na sebe kapela upozornila hlavně historicky prvním koncertem na Kubě, kde zahráli pro statisíce lidí zadarmo.

autoři: lvb , pan
Spustit audio