Nebojí se ušpinit, mají říkat nové džíny o svém majiteli. Jejich skvrny od bahna nejde vyprat

27. duben 2017

Roztrhané nebo ošoupané džíny jsou v módě už dlouho. Jeden americký řetězec teď přišel s novinkou. Kromě roztrhaných kalhot nabízí i předšpiněné rifle, které vypadají jako vyválené v bahně.

Špinavé kalhoty přijdou v přepočtu z ceny v dolarech zhruba na 11 tisíc korun s poštovným po USA zdarma. Výrobce uvádí, že kalhoty ztělesňují americký pracovní oděv. Bláto prý dokazuje, že se jejich majitel nebojí ušpinit. K mání je také umazané džínové sako za obdobnou cenu.

Falešné skvrny vyprat nejde. Americká televize CNN poznamenává, že řetězec Nordstorm už rifle nabízí nějaký pátek, ale až teď se kolem nich rozpoutala diskuse na sociálních sítích.

Nietzsche nás vidí jako dekadentní, když náš morální systém ignoruje základní pravdy života. Například džíny za $425 s falešným bahnem od Nordstrom pic.twitter.com/lBhAlB2kjq

— Fran Johnson (@franjohnson_ie) April 25, 2017

Novému nápadu se lidé zatím spíše vysmívají. V hodnocení kalhot na webu najdete například dotaz, jestli obchod nenabízí také kalhoty od hnoje. Další uživatel zvažuje prodej svých džín, které používá při malování a doufá, že vydělá hodně peněz.

Na webu lze najít špinavé džíny od různých prodejců za vyšší cenu i podobné neznačkové kalhoty za pár stovek korun. Přírodní bahno je každopádně stále zdarma.

autor: sed
Spustit audio