Romantika až do třetího patra. Květiny a přání doručilo v Rusku létající auto

21. září 2017

Co vidíte, když vykouknete z okna? Slečna z Ruska se podívala a uviděla, jak se k ní naklání z okénka dodávky její přítel. Na tom by nebylo až tak nic divného, kdyby to nebylo ve třetím patře.

Která žena by to neocenila, když jí muž přinese květiny. Není to příliš originální, ale rozhodně milé. Originální ale může být způsob dodání. Třeba dodávkou zavěšenou na jeřábu.

Celé romantické gesto se uskutečnilo v Leningradské ulici v městě Bijsk v Altajském kraji v Rusku. Alexander chtěl okouzlit devětadvacetiletou Jelenu, proto jí k narozeninám svou dodávkou přivezl květiny.


Na místě zasahovala na podnět sousedů i policie. Hlídka však po krátké chvíli došla k závěru, že k porušení zákona nedošlo a místo opustila.

Když Jelena Gorbunova otevřena okno, aby zjistila, co se před domem děje, uviděla svého expřítele viset před oknem. Do toho saxofonista před domem hrál její oblíbenou píseň Dream On od Aerosmith.

Dodávku nechal kreativní ctitel jeřábem zvednout na úroveň třetího patra paneláku, kde Jelena bydlí. Z okénka auta jí pak podal kytici a popřál k narozeninám, jak ukazuje i video na ruské síti VKontakte.

V rozhovoru pro Metro pak Jelena přiznala, že překvapení bývala Alexanderovou častou zábavou, nikdy však v takto extrémním podání. Pár se rozešel asi o tři týdny dříve, romantické gesto ale podle jejích slov vše napravilo.

Spustit audio