ŽIVĚ: Výborná slaví 100 000 minut rozhovorů na Radiožurnálu v opeře

29. březen 2017

Michaela Karsten, Jiří Bartoška, Vladimír Beneš, Jiří Strach a Miroslav Žbirka. To jsou hosté, které si moderátorka Lucie Výborná vybrala na slavnostní galavečer v pražské RockOpeře. Společné s ní oslaví jubilejních 100 000 minut odvysílaných rozhovorů na Radiožurnálu.

Speciální pořad Výborná v opeře vysíláme 29. března od 19 hodin živě z RockOpery v pražských Holešovicích. Některým z vás se podařilo získat lístek na speciální pořad v opeře v soutěži, pořad lze sledovat i živě na webu Radiožurnálu. „Je to výjimečné vidět své posluchače, velmi se těším. Oblečení neřešte, opera to sice je, ale je rocková, takže to bude v pořádku,“ říká Lucie Výborná.

Záznam středečního galavečera odvysíláme ve čtvrtek a v pátek mezi 9. a 10. hodinou i na webu Radiožurnálu.

První otázku v pořadu Host Radiožurnálu položila Lucie Výborná před devíti roky – 3. ledna roku 2008. Od té doby prošlo studiem Radiožurnálu nespočet zajímavých osobností, z nich ž si na slavnostní večer vybrala trenérku paměti Michaelu Karsten, herce Jiřího Bartošku, lékaře Vladimíra Beneše, režiséra Jiřího Stracha a zpěváka Miroslava Žbirku.

autor: prh
Spustit audio