Přijďte si prohlédnout Davis Cup do rozhlasu

26. listopad 2012

Česká republika dosáhla v tomto roce na double v tenisových týmových soutěžích. Po obhajobě titulu ve Fed Cupu se dočkali i muži, když se stali vítězi 100. ročníku Davis Cupu. Radiožurnál byl u toho a díky tomu můžete mít slavný Davisův pohár nadosah i vy. V úterý a ve středu na vás čeká přímo v budově Českého rozhlasu.

Slavná salátová mísa bude pro veřejnost vystavena ve foyer na Vinohradské 12 v Praze, a to v úterý 27. a středu 28. listopadu vždy od 9 do 17 hodin. Přijďte si trofej prohlédnout i vyfotografovat.

Navíc se po oba dva dny můžete osobně setkat s hosty Dopoledního Radiožurnálu. Rozhovory s hercem divadla Járy Cimrmana Petrem Bruknerem a s podnikatelem Jaromírem Křížem, který oprášil legendární českou stavebnici Merkur, vysíláme vždy od 10 hodin živě přímo z foyer.

Na stejném místě tak poprvé uslyšíte nové otázky v soutěži Zlaté momenty. Ty pokládají právě hosté v našem vysílání. A vy, pokud správně odpovíte, můžete získat pod stromeček čtvrt kila ryzího zlata, nové auto nebo zájezd do Maroka.

Vysílání ČRo 1 – Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu.

mapa vysílačů Radiožurnálu (VKV a DVB-T)

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu si můžete poslechnout v iRadiu. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autor: jkr
Spustit audio