Královny popu ve Státní opeře i na Radiožurnálu

9. červen 2002

V úterý 11. června 2002 bude Státní opera Praha hostit třetí setkání největších českých ženských hvězd popmusic, koncert Královny popu v opeře 2 - Poprvé spolu. Přímý přenos koncertu vám jako jediná rozhlasová stanice nabídne Český rozhlas 1 - Radiožurnál.

Na pódiu Státní opery zazpívají Helena Vondráčkoví, Marta Kubišová, Leona Machálková, Zuzana Norisová a skupina Black Milk. Jejich hosty budou Daniel Hůlka, Chinaski, Jablkoň, Neřež, Jaroslav Svěcený, Juraj Bernáth a Dasha. Hvězdy na jeviště uvedou další osobnosti: Karel Gott, Aleš Valenta, Lucie Zedníčková, Tina Pletánková, Karel Černoch a Jan Révai.

Například Marta Kubišová s Helenou Vondráčkovou společně zazpívají píseň Oh, baby, baby z repertoáru skupiny Golden Kids, ve které obě v šedesátých letech vystupovaly. Martě Kubišové bude patřit také finále show - společně se všemi účinkujícími uzavře program skladbou Johna Lennona Hey, Jude.

Koncert pořádá Celebrity Service, Bon Art Production a Státní opera Praha pod záštitou nadace Dagmar a Václava Havlových 97. Dagmar Havlová, manželka prezidenta republiky, by se měla koncertu osobně zúčastnit.

Přímý přenos koncertu Královny popu v opeře 2 - Poprvé spolu začne na Radiožurnálu v úterý 11. června ve 20 hodin. Uvádět jej bude Martin Hrdinka.

autor: jkr
Spustit audio