Volejte ředitelce, volejte Barboře Tachecí

30. březen 2017

Naživo v sobotu 19. ledna od 11 do 12 hodin! Ředitelka Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu Barbora Tachecí bude hostem Václava Žmolíka. Celou hodinu vám bude k dispozici a ráda zodpoví vaše dotazy, vyslechne si vaše názory. Celou hodinu budete moci volat na čísla 221 552 155 nebo 221 552 255. Radiožurnál je Vaše rádio.

V sobotu to bude 19. den, kdy Radiožurnál začal vysílat v novém schématu. Někteří z vás už ho začali hodnotit a vyjadřovat se k němu - především zde, na našich internetových stránkách. Za všechny náměty a připomínky vám děkujeme. Jsme rádi, že se ke změnám vyjadřujete - protože nás posloucháte. O jaké změny jde, o jaké půjde a jaké máte představy vy, o tom bude právě v sobotu 19. ledna od 11 do 12 hodin s moderátorem Václavem Žmolíkem mluvit ředitelka ČRo 1 - Radiožurnálu Barbora Tachecí. Po dobu vysílání pořadu můžete své dotazy můžete volat i vy na čísla 221 552 155 a 221 552 255.

Vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a v DVB-T multiplexu společnosti Radiokomunikace (Praha, střední Čechy, Domažlicko, severní Čechy, Brněnsko, Ostravsko).

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu si můžete poslechnout v Rádiu na přání. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

pozn.:
Český rozhlas představil ve středu 16. ledna nové vysílání Radiožurnálu novinářům. Na otázky odpovídala ředitelka stanice Barbora Tachecí. Podívejte se na videozáznam z celé hodinové tiskové konference na www.rozhlas.cz/multimedia. Můžete si prohlédnout prezentaci, která byla na konferenci promítána.

autoři: jkr , lep
Spustit audio