Haškova premiéra na zápase Česko-Belgie ve vysílání Radiožurnálu

10. srpen 2009
S mikrofonem za fotbalem

Zvládne národní fotbalový tým přátelské utkání proti Belgii před klíčovým zářijovým utkáním kvalifikace MS 2010? Jak se mu bude dařit pod vedením nového kouče Ivana Haška? Buďte u toho ve středu 12. srpna v živých vstupech a v závěru utkání i v přímém přenosu s Radiožurnálem.

Jde v podstatě o jediný test před zápasem, který může definitivně skoncovat s nadějemi českého týmu na postup na šampionát do Jihoafrické republiky. Pokud tedy nepočítáme červnové provizorium proti Maltě se spoustou hráčů druhého reprezentačního sledu a s Františkem Strakou na lavičce.

"Je to prověrka před Slovenskem (5. září) nejen pro naši reprezentaci. Tak se dá nazvat i premiéra Ivana Haška, nového předsedy Českého fotbalového svazu a zároveň dočasného kouče národního týmu," říká Petr Souček, vedoucí sportovní redakce Radiožurnálu.

Utkání Česko-Belgie začne v Teplicích ve středu 12. srpna v 17.20 hodin. Radiožurnál z něj odvysílá reportážní vstupy (přibližně v 17.30, 18.10 a 18.30 hodin) a přímou reportáž poslední pětiny zápasu (přibližně 18.50 až 19.10). Živé vstupy i přímý přenos zápasu můžete poslouchat také na internetu.

Vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu (Praha, střední, jižní, západní a severní Čechy, Vysočina, Brněnsko, Ostravsko).

mapa pokrytí veřejnoprávního multiplexu

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu si můžete poslechnout v Rádiu na přání. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autoři: pes , lep
Spustit audio