Bitva o šampionát nekončí - ani na Radiožurnálu

9. září 2009
S mikrofonem za fotbalem

Se Slovenskem čeští fotbalisté uhráli jen remízu, o postup na světové mistrovství v Jihoafrické republice ale ještě mohou zabojovat. Podaří se jim rozdrtit reprezentaci San Marina? Poslouchejte reportážní vstupy a přímý přenos konce duelu na Českém rozhlasu 1 - Radiožurnálu! Když fotbal v éteru, tak na Radiožurnálu!

Po sobotní remíze 2:2 si český tým udržel alespoň teoretické naděje. K tomu, aby se cesta z Bratislavy do Uherského Hradiště zatočila směrem na jih Afriky, jsou však potřeba výhry v dalších utkáních. A to výhry s co největším gólovým přídělem do soupeřovy sítě.

První krok mohou svěřenci trenéra Ivana Haška udělat ve středu 9. září od 17.20 hodin v zápase San Marino - Česko. Mělo by jít o jednoznačnou záležitost, přesto nemůže ve vysílání Radiožurnálu chybět - nabídneme vám z něj reportážní vstupy a přímou reportáž ze závěru utkání.

Česko - San Marino
9. září 2009, Uherské Hradiště
reportážní vstupy Radiožurnálu a přímá reportáž závěru utkání

Vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu (Čechy, Vysočina, Brněnsko, Ostravsko).

Mapa pokrytí veřejnoprávního multiplexu

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu si můžete poslechnout v Rádiu na přání. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autoři: jkr , pes
Spustit audio