Radiožurnál. Vědět víc

30. září 2010
Zprávy o čtvrté

Radiožurnál můžete nejen slyšet, ale v následujících týdnech i častěji vidět. Reklamní kampaň nejposlouchanější stanice Českého rozhlasu upozorňuje na novinky v programu. Od září došlo ke zpřehlednění odpoledního vysílání a v rámci něj ke vzniku dalších dvou hlavních zpravodajských relací.

Kampaň představuje Radiožurnál jako moderní a dynamickou rozhlasovou stanici. Cílem je upevnit poslechovost u stávajících posluchačů a současně přilákat posluchače nové, především z řad řidičů, kteří tráví v průběhu dopravních špiček spoustu času v autě. S Radiožurnálem tak mohou získat dokonalý přehled o tom, co se právě děje doma i ve světě. A samozřejmě v dopravě.

„Radiožurnál má nepochybně nejkvalitnější a také nejdůvěryhodnější zpravodajství v českém éteru. Pro posluchače chceme nyní zpřehlednit hlavně odpolední vysílání, proto si od září mohou naladit dvě hlavní zpravodajské relace – Zprávy o čtvrté a Zprávy o šesté. V 16 hodin nabízíme přehled toho, co se právě děje – naši reportéři přinášejí informace přímo z místa. V 18 hodin pak v deseti minutách přinášíme souhrn všeho podstatného, co se ten den stalo. No a třetí dominantou odpoledního vysílání je krátce po 17. hodině osvědčených publicistických Dvacet minut Radiožurnálu,“ říká Hana Hikelová, ředitelka zpravodajských stanic Českého rozhlasu.

Vědět víc. Radiožurnál

Kampaň startuje na počátku října. S reklamním motivem Radiožurnálu se setkáte například na svých cestách po celé republice a na stránkách deníků i tématických a společenských časopisů. Součástí kampaně jsou bannery ve zpravodajských sekcích na internetu, televizní spot v síti čerpacích stanic a v neposlední řadě také spot na LED obrazovce před Rudolfinem v Praze. Autorem koncepce a vizuálu kampaně je tým pražské reklamní agentury AG Geronimo.

Vysílání ČRo 1 – Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu.

Mapa pokrytí veřejnoprávního multiplexu

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu si můžete poslechnout v iRadiu. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

Spustit audio