Letošní zápasy 1. FC Radiožurnál

7. červen 2004
on-line materiál

Fotbalový tým 1. FC Radiožurnál hraje už sedmou sezónu. Svůj první letošní zápas sehraje v pátek 11. června v rámci Svátku fotbalu - finále turnaje McDonald's Cup. Svátek fotbalu se koná v tréninkovém centru Sparty v Praze na Strahově.

V dresu 1. FC Radiožurnál v pátek nastoupí mimo jiné Václav Němeček, Pavel Nový, Martin Hrdinka, David Ondříček, Jan Říha, Jakub Smolík, Ivan Trojan, Ondřej Vetchý, Martin Dejdar, Karol Dobiáš nebo Tomáš Kouba.

Další zápas následuje hned v sobotu 12. června. Hraje se v Ostřešanech u Pardubic, které slaví 80 let fotbalu. Na hřišti se tentokrát objeví mimo jiné i Martin Dejdar, Maxime Mededa, David Ondříček, Jan Říha, Jakub Smolík, Ivan Trojan a další.

Komentátorem zápasů 1. FC Radiožurnál je herec Pavel Nový.

Zápasy týmu 1. FC Radiožurnál mají už tradičně charakter sportovně-společenské události. Netradičně se totiž hraje na třetiny, nikoliv na poločasy, a o přestávkách každého zápasu bývá připravený kulturní program.

Výkop zápasu 1. FC Radiožurnál na Svátku fotbalu je v pátek 11. června ve 12 hodin, v sobotu 12. června v Ostřešanech pak v 10.30 hodin.

Další zápas sehraje tým 1. FC Radiožurnál v neděli 27. června u Rychnova nad Kněžnou.

autor: psk
Spustit audio