Uhodněte sportovce a jeďte fandit do Londýna!

11. září 2012

Špotáková, Šebrle, Zátopek, Hradílek, Železný… Víte, jak vypadají. Ale poznáte je podle hlasu? Poslouchejte každý čtvrtek Radiožurnál. V naší soutěži můžete vyhrát luxusní zájezd pro dva na olympijské hry do Londýna a také ceny od českého olympijského týmu a jeho partnerů. Šanci máte až do konce května!

aktualizace:
Gratulujeme výherci hlavní ceny – zájezd na LOH vyhrává Jiří Mareš ze Železného Brodu.

Ještě stále máme v paměti letní olympiádu v čínském Pekingu a už jsou tu další „hravé“ dny. Tyhle ale budou jubilejní. Od 26. července do 12. srpna hostí 30. letní olympijské hry anglický Londýn!

Posluchačům na Radiožurnálu samozřejmě poskytneme každý den exkluzívní zpravodajský servis z her (přečtěte si více o našem vysílání z LOH v Londýně). Ale jeden z vás, který bude mít štěstí, vyhraje pro sebe a svůj doprovod přímo osobní účast na olympiádě.

Stačí se zapojit do velké olympijské soutěže Radiožurnálu a poznat hlasy českých olympioniků. Soutěžíme od 15. března do 31. května včetně. Vždy ve čtvrtek v našem vysílání uslyšíte hlas jednoho z českých olympioniků a vaším úkolem bude vybrat ze 3 možností jeho správné jméno.

Svůj tip nám pošlete prostřednictvím SMS na číslo 9077706. Tvar soutěžní SMS začíná slovem LONDYN, následuje písmeno A nebo B nebo C (podle zvolené odpovědi) a poté vaše Jméno Příjmení Adresa. Cena zprávy je 6 korun včetně DPH. Nezapomeňte, že z jednoho telefonu je možné poslat odpověď na jednu otázku pouze jednou! V každém kole jsou 3 výherci. Jejich jména se dozvíte vždy v pátek ve Sportžurnálu a najdete je i na naší stránce. Můžete se těšit na cenu od partnerů Českého olympijského výboru – olympijský šátek nebo batůžek od Alpine Pro a knihu o minulé zimní olympiádě Vancouver 2010.

A kde je slíbený zájezd na hry do Londýna? O ten se utkají všichni, kdo po dobu soutěže správně odpoví na alespoň polovinu otázek. Kdo se v řadě takto úspěšných soutěžících umístí přesně v polovině, bude mít velké štěstí. Vyhraje totiž zájezd pro dvě osoby na olympijské hry v termínu od 2. do 5. srpna!

Takhle vypadá lobby čtyřhvězdičkového hotelu Crown Moran v Londýně, kde bude bydlet vítěz jarní soutěže Radiožurnálu o pobyt na LOH 2012

V ceně zájezdu je nejen doprava a ubytování ve dvoulůžkovém pokoji ve čtyřhvězdičkovém hotelu se snídaní, ale i vstupenky na soutěže v atletice a veslování. V obou disciplínách má Česká republika skvělé sportovce a ti budou potřebovat i vaši podporu.

Vítěz bude vyhlášen v pátek 1. června ve Sportžurnálu po 19. hodině. Cenu do soutěže věnoval Čedok, výhradní a oficiální prodejce vstupenek a organizátor zájezdů na LOH 2012 v Londýně. Více se o výherním klíči dozvíte v podrobných pravidlech.

Jak na ně?

Některé z hlasů, které v soutěži zazní, už jsou tak trochu „provařené“. Některé ale bude těžší poznat. Radiožurnál pro vás celoročně vysílá nejen informace ze sportovních akcí, ale také rozhovory s jejich protagonisty. Takže než začnete soutěžit, můžete ještě trochu trénovat :-)

Olympijské kruhy na Temži, Londýn

A malá nápověda: hledejte buďto v našem iRadiu, nebo ve speciálu Cesty do Londýna. Tady najdete reportáže a rozhovory se sportovci, kteří už mají buďto účast na LOH v Londýně jistou, nebo se o ni ještě snaží.

Ještě dva tipy: Chcete se včas dozvědět o každém soutěžním kole? Připojte se k naší události a my se vám vždy připomeneme. Soutěžní otázky a možné odpovědi zveřejňujeme i na našem filmovém kanálu.

Držíme vám pěsti a nezapomeňte: Kdo si hraje, nezlobí :-)

Vysílání ČRo 1 – Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu.

mapa vysílačů Radiožurnálu (VKV a DVB-T)

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu si můžete poslechnout v iRadiu. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autor: lep
Spustit audio