Connect 2 Radium

2. květen 2003

Nový projekt pořadu Radium a serveru www.techno.cz úspěšně odstartoval tuto středu. Každých 14 dní by měly v éteru zaznít žhavé novinky z české taneční a klubové scény. Napoprvé usedl za mikrofon Juki a jak mu to šlo, můžete posoudit v dnešním příspěvku.

Na začátek si pro vás Myclick připravil recenzi dvou zajímavých desek a jednoho koncertu, který nedávno proběhl v Paláci Akropolis. Hlavním tématem ale byla akce, která se měla konat, nekonala se a - možná - se konat bude - moudří už vědí, jde o nechvalně známý Megatron. Do studia si Juki pozval Miroslava Toureka a Michala Strnada a prostor jsme pochopitelně dali také Vadimu Craftovi. Na závěr - pro ty, kteří ho v Mecce nestihli - malý rozhovor s Armandem van Heldenem.

Česká taneční scéna se rozhodně nenudí. Po několika bezvýznamných, zato však médii značně předimenzovaných kauzách se o rozruch postaral comeback projektu Megatron a v čele s kazašským promotérem Vadimem Craftem. Akce, na kterou nebyl potvrzen žádný ze zahraničních vystupujících, se měla konat 19.04. v pražském Veletržním paláci a my jsme se den před tím pana Crafta zeptali na několik podstatných věcí. Bude se tedy akce konat?

V souvislosti s kauzou si Juki do studia pozval dva zajímavé hosty, Miroslava Toureka a Michala Strnada. Jak vidí Megatron oni a co na to říká Vadim Craft si můžete poslechnou v záznamu rozhovoru.

Minulý pátek vystoupila v Mecce jedna z nejproduktivnějších postav světové taneční scény Armand van Helden. Několik hodin před akcí nám poskytl krátký rozhovor.

Nakonec pro vás ještě máme ukázky skladeb ve formátu mp3, které Juki ve vysílání pouštěl.

autor: radium
Spustit audio