Kriminalisté hledají brutálního násilníka, který v pražské Krči znásilnil a zbil mladou ženu

Pražští kriminalisté stále pátrají po pachateli brutálního znásilnění 29leté ženy. K násilnému činu došlo ve středu 17. prosince u Nemocnice Krč.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kriminalisté hledají brutálního násilníka, který znásilnil dívku v pražské Krči

Kriminalisté hledají brutálního násilníka, který znásilnil dívku v pražské Krči | Foto: Policie ČR

Svou oběť si násilník vyhlédl v podchodu pod Vídeňskou ulicí u autobusové zastávky Nemocnice Krč. K ženě, která šla v davu jiných lidí, přistoupil, jednou rukou jí chytil zezadu za krk, a druhou jí přiložil neznámý předmět k hlavě. Přitom jí řekl, že chce peníze, konkrétně dva tisíce.

Poté ji odvedl do zalesněné zahrady nedaleké speciální a mateřské školy. Tam ženu více než hodinu brutálně znásilňoval. Po celou dobu ji bil pěstí do hlavy a obličeje.

Kriminalisté pátrají po muži ve věku okolo pětadvaceti let, hubené, 165 – 170 cm vysoké postavy. V době incidentu byl oblečený do černé zimní bundy, modrých džínů a na hlavě měl černou čepic s šedivým nápisem. Hovořit měl česky s ukrajinským přízvukem.

Vyšetřovatelé vítají telefonáty od svědků, říká policejní mluvčí Tomáš Hulan:

„V tuto chvíli nemám informaci, že by některý z těchto poznatků vedl přímo k vypátrání a zadržení konkrétní osoby. Informace od občanů, byť se nakonec ukáží ne až tolik opodstatněné, jsou pro nás ale velikým přínosem. Prosíme každého, kdo by měl jen okrajovou informaci k možnému pachateli, nechť se určitě nebojí zvednout telefon a na linku 158 zavolat.“

ČRo, Policie ČR Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme