Klára Vytisková, to není jenom Toxique

27. červenec 2015

Host pátečního Nočního proudu Jitky Benešové zpěvačka a moderátorka Klára Vytisková je spojovaná především se skupinou Toxique. Někdy ale vystupuje i s kapelou Neřež a hudebně se občas potkává se svým otcem Vladimírem Vytiskou.

Vloni na podzim se Kláře narodila dcera a rodinná pohoda s manželem Romanem Víchou, bubeníkem skupiny Toxique, a malou Emílií, dokonce vyústila v Klářin sólový projekt, ve kterém se zpěvačka v prvním singlu z chystaného sólového alba vyznává k lásce k domovu.

Nahrávka Home je toho důkazem nejen textem, ale i personálním obsazením. S Klárou v ní zpívá i její mladší sestra Tereza, která pro tento účel zvolila alias Edna Green.

Klára sice s manželem plánuje početnou rodinu, ale rozhodně se nechystá být ženou v domácnosti, protože kromě svých hudebních aktivit přijala nabídku stát se členkou poroty SuperStar 2015.

Nejen o tom byl Noční proud Jitky Benešové.

Poslechněte si celý rozhovor.

Čtěte také

autor: jib
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.