Sladkokyselý dresink

Recept dne od šéfkuchaře hotelu Aria Davida Šaška.

Ingredience:

  • 60 g cukru
  • 10 g soli
  • 60 g červené cibule najemno
  • 70 g octa kvasného 8%
  • 80 g octa č. vinného 6%
  • 1 l studené vody 

Postup:

Všechny ingredience smícháme dohromady a necháme úplně rozpustit cukr. Pak vložíme vylouhovat stonek listové petržele i s listy.

autor: Denisa Jeřábková

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.