Blesková soutěž - festival Evolution

4. březen 2016

Soutěž skončila. Výherci: Miloslav Černý, Cheb; Petr Černý, Aš; Jiří Mazura, Hořovice; Hana Stránská, Hradec Králové; Vojtěch Škrlant, Hořovice.

Festival Evolution, který proběhne ve dnech 18. – 20. března 2016 na Výstavišti v pražských Holešovicích, nabídne nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace pro zdravé tělo i duši. Návštěvníci najdou pod jednou střechou vše, co souvisí se zdravým životním stylem, od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu.

„Touha po zdraví je přirozenou vlastností a všichni stojíme o informace o tom, co je zdravé. Stále častěji kupujeme zboží, které je ohleduplné ke zdraví i k přírodě, podrobněji se zajímáme o původ a složení produktů, které kupujeme. Cílem našeho festivalu je představit co nejširší nabídku v tomto segmentu a poskytnout relevantní informace z více pohledů. I proto máme podtitul Festival, který vám nasadí brouka do hlavy,“ říká Ctirad Hemelík, zakladatel Festivalu Evolution.

Na festivalu se sejdou čtyři stovky tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří na svých stáncích nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo praktické ekologické vychytávky pro domácnost. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu. Vystavovatelé pro letošek slibují nejen „žhavé“ novinky, ale také mnoho ochutnávek a speciální veletržní slevy.

Festival Evolution, to jsou především tři dny doslova nabité programem, ve kterém svá témata představí více než 150 českých a zahraničních osobností. Více informací na www.festivalevolution.cz

Festival Evolution

Soutěžíme o 5 dárkových balíčků obsahujících BIO potraviny od firmy Lifefood v hodnotě 500,- Kč, vstupenky na festival a slevovou kartu Sphere.

Stačí odpovědět správně na otázku: Ochranná známka „BIO“, tzv. biozebra je udělena?

a. Ministerstvem zdravotnictví
b. Ministerstvem zemědělství
c. Ministerstvem zahraničí

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou dárkový balíček obsahující BIO potraviny od firmy Lifefood v hodnotě 500,- Kč, vstupenky na festival a slevovou kartu Sphere.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka