Blesková soutěž o dárkové balíčky

26. září 2016

Soutěž skončila. Výherci: Hana Pášová; Barbora Petrtýlová; Petra Schindlerová.

Den architektury začátkem října láká na prohlídky a bohatý program v 64 městech po celé republice. Festival tradičně první říjnový víkend 1. – 2. 10. u příležitosti oslav světového dne architektury připravil organizované procházky po čtyřiaašedesáti městech těm, kterým není lhostejné místo, kde žijí či pracují. Do letošního Dne architektury se zapojuje více než 200 architektů a odborníků, kteří v roli průvodců přichystali na 150 akcí v Čechách i na Moravě - komentované prohlídky, cyklovyjížďky, workshopy pro rodiny s dětmi, besedy, happeningy i videoprojekce proběhnou pro veřejnost opět zdarma.

Den architektury bude doprovázet až do středy 5. října přehlídka Film a architektura v pražském kině Světozor, na jejíž dramaturgii se podílí a osobně některé filmy uvede i známý propagátor architektury Adam Gebrian.

Závěr oslav Mezinárodního dne architektury vyvrcholí 6. října přednáškou renomované architektky Liesbeth van der Pol, která vede ateliér Dok Architecten a působila jako nizozemská královská architektka. Festival pořádá spolek Kruh v úzké spolupráci s místními experty a iniciativami. Podrobné informace k programu jsou k dispozici na www.denarchitektury.cz.

Soutěžíme o 3 dárkové balíčky od organizátorů akce Den architektury (tričko, propagační materiály a 2 ks vstupenek na Filmový festival Film a Architektura, projekce v pondělí 3. 10. 2016 od 19 hodin – film Pohrdání).

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje pořad, který Vás každý den zve na všemožná místa Prahy, která stojí za to navštívit?

a. Prahou křížem krážem
b. Praha – města stověžatá
c. Praha – srdce Evropy

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou dárkový balíček od organizátorů akce Den architektury (tričko, propagační materiály a 2 ks vstupenek na Filmový festival Film a Architektura, projekce v pondělí 3.10.2016 od 19 hodin – film Pohrdání).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.