Soutěž o dárkové poukázky na nákup přírodní kosmetiky!

9. prosinec 2015

Soutěž ukončena. Výherci: Radka Černá, Aš; Jana Jandová, neuvedeno; Jan Jonáš, Praha; Martin Kellner, Praha; Jitka Kimlová, Praha; Zdeněk Kypta, Jíloviště; Lenka Machová, Teplice; Ludmila Pospíšilová, Praha; Ivana Plechatá, Praha; Monika Rothová, Skalice; Hana Smetanová, Uherčice; Eva Varaďová, Teplice; Vladimíra Vondráková, Vlašim; Věra Zajíčková, Děčín

Cílem projektu Biorganica je přinášet do České republiky čistě přírodní kosmetiku zcela bez syntetických látek. Zaměřuje se na přírodní kosmetiku v co nejvyšší biokvalitě.

Jedním z produktů je dekorativní kosmetika ZUII Organic. Luxusní australská dekorativní kosmetika ZUII Organic je naprosto výjimečná tím, že je z 95 - 97% vyrobena z květin a blahodárných bylin jako jsou růže, jasmín, aloe vera nebo heřmánek.

Make up ZUII Organic nejen dodá vaší tváři lepší barvu a sametový vzhled, ale tím, že neobsahuje žádné silikony, parabeny, ropné deriváty ani jiné syntetické náhražky, nezanáší póry, nechává pokožku krásně dýchat, pleť intenzivně hydratuje, účinně hojí akné i jiné zánětlivé kožní projevy a celkově pečuje o zdraví pleti. Na výběr máte z 11 odstínů, které se přizpůsobí barvě vaší pleti a zahalí vaši tvář do jemné vůně damašské růže.

Biorganica nabízí i pestrobarevnou škálu 58 rtěnek z čistě přírodních ingrediencí jako je olej z kamélie, pelargonie, bambucké máslo či včelí vosk, které poskytnou hutnou ochranu a výživu v náročném zimním období.

Inspirace na vánoční dárek najdete: http://www.biorganica.cz/CZ/produkty/16/vanocni-balicky/razeni-pozice.

Od středy 9. prosince do středy 16. prosince máte možnost vyhrát 14 dárkových poukázek v hodnotě 500 Kč na nákup přírodní kosmetiky v e-shopu www.biorganica.cz.

Stačí správně odpovědět na otázku:

Moderátorem pořadu S vámi v Praze je:

a) Petr Králík
b) Petr Ušák
c) Petr Zajíček

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Ve čtvrtek 17. prosince vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí čtrnáct, které odměníme dárkovými poukázkami v hodnotě 500 Kč na nákup přírodní kosmetiky v e-shopu www.biorganica.cz.

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.