Soutěž o dárkové poukazy na muzikál

9. únor 2017

Soutěž skončila. Výherci: Václav Dobal; Iva Havlíčková; Daniel Kopytov; Adam Prchlík; Eva Slaninová.

Soutěžíme o dárkové poukazy na muzikál Kapka medu pro Verunku, Sněhová královna, nebo Alenka v kraji zázraků. Alenku v kraji zázraků nebo Sněhovou královnu nejspíš znáte. Co je Kapka medu pro Verunku? Původní pohádkový příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak to bylo a nebo mohlo být dál v království Popelky, Zlatovlásky a Hloupého Honzy a jestli uměli opravdu vládnout a jestli náhodou neudělali někde chybu.

V muzikálu můžete vidět Kamila Střihavku, Martinu Pártlovou, Davida Gránského, Ivanku Korolovou, Míšu Sejnovou, Míšu Noskovou, Felixe Slováčka jr., Petera Strenáčika, Mirka Hraběteho a mnoho dalších. Království žijí vedle sebe v míru, spolupracují, pomáhají si a obchodují, ale trochu zapomínají na čistotu životního prostředí. Princové by se měli ženit, ale nevěsta je jenom jedna, což na jinak klidném mírumilovném pohádkovém ostrově způsobí obrovský mezinárodní konflikt. A pak se to všechno stane: Královna přírodních sil se rozzlobí a... jak to dopadne? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči do Divadla Hybernia.

Kapka medu pro Verunku pro vás hraje opět 19. února 2017, v 11 a v 15 hodin. Na 11. hodinu můžete využít rodinné vstupné – 4 ks vstupenek za cenu 1990 Kč. Stačí do slevového kódu zadat heslo RODINA. Termíny dalších představení jsou letos 9. 4., 14. 5., 11. 6. v 11 a 15:00. Více informací na muzikalyprodeti.cz

Od čtvrtka 9. února do úterý 14. února máte možnost vyhrát 5 x 2 dárkové poukazy na muzikál (Kapka medu pro Verunku, Sněhová královna nebo Alenka v kraji zázraků) v hodnotě 500 Kč.

Soutěžní otázka: Kde se nachází Divadlo Hybernia?

a. Náměstí Míru
b. Náměstí Republiky
c. Václavské náměstí

Ve středu 15. února 2016 vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí pět, které odměníme dvěma dárkovými poukazy na muzikál (Kapka medu pro Verunku, Sněhová královna nebo Alenka v kraji zázraků) v hodnotě 500 Kč.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.