Soutěž o dárkové tašky od pořadatelů Festival Evolution

13. březen 2017

Soutěž skončila. Výherci: Věra Aldorfová; Simona Berousková; Helena Čolobentičová; Martin Kellner; Kamil Plavec.

Festival Evolution se letos koná 24. až 26. března. Každoročně je cílem všech příznivců zdravého životního stylu a osobního rozvoje. Pod jednou střechou se zde sejde více než čtyři sta tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří představí své produkty a služby. Po celý víkend budou probíhat festivalové programy, ve kterých svá témata představí více než 150 osobností. Přítomní odborníci se zaměří na správnou výživu, mezinárodní koučové poradí, jak naplno využít svůj potenciál, představí nejnovější metody vzdělávání a osobního rozvoje, zájemci budou moci porovnat rozličné metody klasické a alternativní medicíny.

Vystavovatelé nabídnou nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky nebo praktické ekologické vychytávky, chybět nebudou prezentace z oblasti výchovy a osobního rozvoje, zdravotní poradny nebo témata, která mají hlubší smysl. Mnohé firmy letos rozšiřují expozice a avizují řadu novinek a návštěvníci se mohou těšit také na řadu veletržních slev. Víc informací najdete na www.festivalevolution.cz

Od pondělí 13. března do středy 15. března máte možnost vyhrát 5 dárkových tašek od pořadatelů festivalu Festival Evolution (plátěná taška s pochutinami – rýže BASMATI, jemně pikantní adžika, lilková ikra, dýňový džem a dvě vstupenky na Festival Evolution).

Soutěžní otázka: Jaké motto má Festival Evolution?

a. Festival, který Vám nasadí brouka do hlavy
b. Festival, který Vám otevře oči
c. Festival, co ve Vás probudí všechny smysly

Ve čtvrtek 16. března 2016 vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí pět, které odměníme dárkovou taškou od pořadatelů festivalu Festival Evolution (plátěná taška s pochutinami – rýže BASMATI, jemně pikantní adžika, lilková ikra, dýňový džem a dvě vstupenky na Festival Evolution).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.