Soutěž o poukaz na čtyřchodové toskánské menu v restauraci Il Giardino pro dvě osoby

27. únor 2017

Soutěž skončila. Výherce: Tereza Vokurková.

V restauraci Il Giardino hotelu NH Prague City proběhne v termínu od 2. do 25. března 2017 speciální kulinářská akce Měsíc toskánské kuchyně. Tým restaurace v čele se šéfkuchařem Danielem Bukowskim přivítá šéfkuchaře Emanuele Valliniho, mediálně známou a uznávanou osobnost italské gastronomie, který představí české veřejnosti to nejlepší ze svých toskánských specialit, vše pod značkou ´Officina Vallini´. „Pokud myslíte srdcem a pracujete rukama, vytváříte emoce,” tvrdí Emanuele Vallini, známá tvář italské kulinářské školy, který v současné době vystupuje na televizních stanicích RAI 1 nebo Sky Italy 7.

Touto měsíční akcí chce restaurace nejen přiblížit toskánskou kuchyni a výjimečnou osobnost Emanuele Valliniho, ale představit i kulturu a atmosféru tohoto kousku Apeninského poloostrova. Měsíc toskánské kuchyně bude završen nedělním toskánským brunchem 26. března 2017 od 11:30 hod v restauraci II Giardino.

Více informací na www.ilgiardinorestaurant.cz

Do dnešní půlnoci (pondělí 27. února 23:59:59) máte možnost vyhrát poukaz na čtyřchodové menu v ceně 990,- Kč pro dvě osoby, které zahrnuje křupavé coccoli di pane se smaženou šalvějí, paccheri s kachním ragú na červeném víně, tresku po livornsku s rajčatovým pyré, tiramisu včetně láhve lokálního vína, nealko nápojů a kávy (čaje) v restauraci II Giardiano (NH Prague City, Mozartova 261/1, 150 00 Praha 5) s platností 2. – 25. 3. 2017.

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje metropole italského Toskánska?

a. Florencie
b. Benátky
c. San Marino

V úterý 28. února 2016 vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí jednoho, kterého odměníme poukazem na čtyřchodové menu v ceně 990,- Kč pro dvě osoby, které zahrnuje křupavé coccoli di pane se smaženou šalvějí, paccheri s kachním ragú na červeném víně, tresku po livornsku s rajčatovým pyré, tiramisu včetně láhve lokálního vína, nealko nápojů a kávy (čaje) v restauraci II Giardiano (NH Prague City, Mozartova 261/1, 150 00 Praha 5) s platností 2. – 25. 3. 2017.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.