Soutěž o poukazy na Grand Restaurant Festival 2016

12. leden 2016

Soutěž ukončena. Výherce: Ludmila Pospíšilová, Praha

Vysoká gastronomie za přijatelnou cenu, to je hlavní myšlenka Grand Restaurant Festivalu. Každoročně se ho účastní nejlepší a nejzajímavější restaurace v celé republice, které připraví speciální degustační menu. VII. ročník Grand Restaurant Festivalu probíhá 15. ledna až 29. února 2016 v 93 restauracích ve všech krajích České republiky.

Šéfkuchaři letos připraví se svými týmy zvýhodněná festivalová menu ve třech tématech: Inspirace, Terroir a Gastronaut. Můžete se těšit na úžasné kreace vyhlášených šéfkuchařů ze všech koutů země.

Máme pro vás bleskovou soutěž o 2 ks dárkových poukazů na tříchodovou degustaci (3 festivalová jídla, 2 sklenice vína/piva, láhev vody), každý v hodnotě 600 Kč.

Stačí odpovědět správně na otázku: Kdo je zakladatelem Grand Restaurant Festivalu?

a. Zdeněk Pohlreich
b. Pavel Maurer
c. Jamie Oliver

První soutěžící, který zašle správnou odpověď, dostane 2 dárkové poukazy na tříchodovou degustaci (3 festivalová jídla, 2 sklenice vína/piva, lahev vody) v hodnotě á 600 Kč.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.