Soutěž o rybí dobroty od společnosti Nekton

18. duben 2016

Soutěž skončila. Výherci: Lucie Boučková, Liberec; Tereza Cízová, Kostelec nad Černými lesy; Jaroslav Čelechovský, Zlín; Jaroslava Deršáková, Přelouč; Lucie Hejduková, Pardubice; Marcela Juřičková, Ostrava; Ivana Plechatá, Praha; Anna Saláková, Přeštice; Vlasta Ščasná, Cheb; Jarmila Tatíčková, Skalice.

Společnost Nekton působí na českém a slovenském trhu od roku 1991. Zabývá se dovozem rybích konzerv a chlazených rybích výrobků - polokonzerv. Vše pouze a výhradně z mořských ryb. V posledních několika letech se snaží prosadit i v segmentu kvalitních olivových olejů, ale skutečně stěžejním sortimentem jsou konzervované mořské ryby, jako je tuňák, sardinky, šproty, sleď a makrela. Kromě těchto hlavních rybích komodit" obchoduje s výrobky ze sardelí, (sardelová očka, sardelové filety, sardelová pasta), z rybích jiker (různé druhy kaviáru),tresčích jater a mořských plodů (chobotnice, kalamáry, mušle, slávky). Kompletní sortiment výrobků najdete na http://www.nekton.cz

Podstatná je série konzervovaných sardinek značky Jadran. Společnost Nekton usiluje o to, aby v této produktové řadě měli sardinky nejvyšší možnou jakost. Vysokou kvalitu těchto sardinek potvrzuje vyhraný nezávislý test časopisu dTest z února letošního roku.

Stačí správně odpovědět na otázku: V který den vysíláme talk show S vámi v Praze?

Od pondělí 18. dubna do čtvrtka 21. dubna máte možnost vyhrát 10 dárkových balíčků rybích dobrot od společnosti Nekton (obsahující tři druhy sardinek v rostlinném oleji, tresčí játra, makrelu ve vlastní šťávě, lososa se zeleninou či bylinkami a řadu dalších produktů).

a. pátek
b. sobota
c. neděle

V pátek 22. dubna 2016 vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí deset, které odměníme dárkovými balíčky rybích dobrot od společnosti Nekton.

logo Nekton

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.