Soutěž o vstupenku do Muzea Smyslů

22. březen 2018

Soutěž skončila. Výherce: Petr Šebek.

Muzeum Smyslů je domovem zážitků, které probudí vaše smysly a inspirují vás k tomu, abyste objevovali více, a tedy i více cítili. Zažijte nepředstavitelné, vyzkoušejte si svět plný pocitů a neuvěřitelných optických iluzí a otestujte své smysly v tomto výjimečném muzeu. V místě, které je jak zábavné tak vzdělávací, bláznivé tak i racionální.

Muzeum Smyslů je interaktivní muzeum, kde se můžete stát součástí expozice! Najdete tu více než 50 exponátů k prozkoumání, od nejrůznějších zkreslených místností přes úžasné instalace po obrázky s optickými iluzemi. Každý z těchto exponátů nabízí příležitost ke kladení otázek a poučení o našich smyslech a vnímání.

Váš pohled na věc se po návštěvě změní. Nasednete na horskou dráhu plnou naprosto odlišných dojmů a pocitů. Jste připraveni? Zkoumání neznámého vždycky vyžaduje trochu odvahy. Připustit, že se naučíme něco nového, vždycky vyžaduje trochu odvahy. Ale nebojte se. Vzpomeňte si, že když jste byli malí, všechno bylo nové. Učili jste se pomocí zážitků a podívejte, kam jste se až dostali. Dovolte si prožít zážitek plný kouzelných a vzdělávacích okamžiků. Kdo ví, kam se budete chtít vydat po této návštěvě. Více informací na www.muzeumsmyslu.cz.

Soutěžíme o rodinnou vstupenku do Muzea Smyslů (Jindřišská 939/20, Praha 1).

Soutěžní otázka: Jaká nová místnost se otevřela v Muzeu Smyslů (nápověda, nedávno v muzeu natáčela naše redaktorka Lenka Vrzalová)?

a. Prasečák
b. Kravín
c. Konírna

První soutěžící, který zašle správnou odpověď, dostane rodinnou vstupenku do Muzea smyslů (Jindřišská 939/20, Praha 1).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.