Soutěž o vstupenky do divadla

25. leden 2016

Blesková soutěž ukončena. Výherci: Ludmila Pospíšilová, Praha; Roman Najmon, neuvedeno; Ivana Plechatá, Praha.

Takový žertík je komedie o partnerských vztazích. Claire a Bruno spolu žijí už 12 let na hromádce a mezi kamarády jsou považováni za ideální pár. Jenže stačí malý nevinný žertík a všechno je jinak... Přijde okamžik, kdy stačí málo, a to, co se zdálo být vzorové, bezproblémové, ba věčné, se rázem řítí k zemi jako domeček z karet. Najednou je tu dávná minulost, přátelé z mládí, vzpomínky z prázdnin. A když se do toho všeho prodává starý rodinný dům a všechno se, téměř jako u Čechova, zdá mizet v nenávratnu... Vzniká vynikající situace pro lehkou a přitom ne mělkou společenskou komedii, která má své kouzlo a která navíc poskytuje i znamenité herecké příležitosti. Miluše Šplechtová, Jan Hrušínský, Martina Menšíková, Zdeněk Hruška, Rudolf Stärz, František Staněk.

Máme pro vás bleskovou soutěž o 6 vstupenek na komedii Takový žertík v Divadle na Jezerce ve čtvrtek 28. 1. 2016 od 19 hodin.

Stačí odpovědět správně na otázku: Kdo je režisérem divadelní komedie Takový žertík v Divadle na Jezerce?

a. Lukáš Hlavica
b. Arnošt Goldflam
c. Matěj Balcar

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na komedii Takový žertík v Divadle na Jezerce ve čtvrtek 28. ledna 2016 od 19 hodin.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.