Soutěž o vstupenky do divadla

5. duben 2017

Soutěž skončila. Výherce: Kamil Plavec.

Soutěžíme o vstupenky na pražské představení Gogolovy Ženitby. V repertoáru příbramského Divadla A. Dvořáka se letos objevila i klasická situační komedie geniálního autora prověřená mnoha světovými jevišti. Režisérem inscenace je televizní, filmový a divadelní legenda Viktor Polesný. V roli vdavekchtivé Agáty diváci uvidí hostující Kateřinu Kairu Hrachovcovou, starého mládence Podkolatova ztvární Pavel Nečas a zdatnou dohazovačku Teklu Helena Karochová. V dalších rolích se představí Kateřina Fixová, Jiří Vojta, Martin Dusbaba, Lukáš Typlt, Filip Müller, Petr Florián, Anna Fixová. Hra je díky řadě groteskních postav a situací ideální příležitostí pro komediální herectví.

Soutěžíme o 1 x 2 vstupenky na inscenaci Divadla A. Dvořáka Ženitba, která se uskuteční 10. dubna od 19 hodin v Žižkovském divadle Járy Cimrmana.

Soutěžní otázka: Jaké národnosti je autor předlohy?

a. Rus
b. Angličan
c. Němec

Jeden výherce, kterého vylosujeme ze všech správných odpovědí došlých na e-mail do 6. dubna 15 hodin, získá dvě vstupenky na inscenaci Divadla A. Dvořáka Příbram Ženitba, která se uskuteční 10. dubna v 19.00 v Žižkovském divadle Járy Cimrmana.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.