Soutěž o vstupenky na dokumentární film Mečiar

8. leden 2018

Soutěž skončila. Výherce: Vojtěch Škrlant.

Audiovizuální ceny TRILOBIT 2018 spějí do finále; o křišťál se 14. ledna utkají především dokumentární filmy. Zejména dokumentární tvorba uspěla v hlasování odborné poroty o vítězích 31. ročníku audiovizuálních cen TRILOBIT 2018. Do středu pozornosti sedmičlenného týmu filmových znalců a tvůrců se dostaly snímky jako Bratříček Karel, Jak odchází prezident, Strnadovi, Bába z ledu, Milda, Svět podle Daliborka, ale kupříkladu také epizody z publicistických či dokumentárních cyklů Český žurnál a Nedej se. Svého vítěze již zná i dětská porota, která rozhodovala mezi snímky Anděl Páně 2, Po strništi bos, dokumenty Theodory Remundové a dalšími. První ocenění filmové tvorby v kalendářním roce prozradí své vítěze až v neděli 14. ledna v Kulturním domě Plzeňka v Berouně, potřetí v přenosu České televize. Středočeské město ožije filmovým svátkem po osmnácté v řadě. Více informací na cenytrilobit.cz

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na film Mečiar, který bude promítán v rámci doprovodného programu audiovizuální ceny TRILOBIT (14. 1. 2018 od 18 hodin v Městském kině v Berouně).

Soutěžní otázka: Kdo je režisérem dokumentárního filmu Mečiar, který bude promítán v rámci doprovodného programu audiovizuální ceny TRILOBIT 2018?

a. Martin Žiaran
b. Tereza Nvotová
c. Milan Žitný

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na film Mečiar, který bude promítán v rámci doprovodného programu audiovizuální ceny TRILOBIT (14. 1. 2018 od 18 hodin v Městském kině v Berouně).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.