Soutěž o vstupenky na koncert

28. březen 2017

Soutěž skončila. Výherci: Alena Štětinová; Pavla Jiránková.

Užijte si hity Michala Tučného v podání Tomáše Kluse, Vaška Bláhy a dalších. Už 4. dubna se prostorem velkého sálu pražské Lucerny rozezní tóny nejznámějších skladeb, které měl ve svém repertoáru Michal Tučný. Právě na 4. dubna 2017 připravuje rodina předčasně zesnulého zpěváka galavečer k jeho nedožitým sedmdesátým narozeninám.

V 19 hodin odstartuje pod moderátorskou taktovkou Aleše Hámy tříhodinový hudební maraton sestavený z největších hitů nekorunovaného krále české country music. Ty zazní v podání předních českých zpěváků a zpěvaček současné hudební scény a za hudebního doprovodu country kapely BlueGround.

Návštěvníci této narozeninové oslavy se tak mohou těšit například na Šest bílých koní v podání vsetínského rodáka Františka Segrada, Báječnou ženskou Tomáše Kluse nebo na greenhornovskou klasiku Waterloo, kterou za doprovodu Tučňáků zazpívá sám její textař Honza Vyčítal.

Kromě výše uvedených interpretů se na prknech Lucerny objeví také Věra Martinová, Leona Černá, Tomáš Trapl, Václav Bláha z Divokýho Billa, Tomáš Hrbáček z rockového Harleje a řada dalších. Jednotliví pěvečtí hosté večera nebudou vystupovat jen sólově, ale dojde i na tolik oblíbené a někdy trochu překvapivé pěvecké spolupráce. Více informací na www.michaltucny.cz

Soutěžíme o 2 x 1 vstupenku na galakoncert pro 2 osoby.

Soutěžní otázka: Jaké bylo původní povolání Michala Tučného?

a. elektrikář
b. honák dobytka
c. prodavač

Ze všech správných odpovědí, které dojdou do 15.00 hodin v úterý 28. 3., vylosujeme dva výherce vstupenky na koncert pro 2 osoby.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.