Soutěž o vstupenky na koncert kapely Zrní

27. září 2017

Soutěž skončila. Výherce: Barbora Petrtýlová.

Největší samostatný koncert v historii skupiny Zrní rozezní 11. října Forum Karlín. V první polovině koncertu kapelu doprovodí Filharmonie HK. Zrní mají před sebou velkolepý křest nového alba Jiskřící. Celý koncert bude rozdělen do dvou částí, kdy v první polovině kapelu doprovodí Filharmonie Hradec Králové a druhá část bude více věnovaná aktuální desce. Zazní i nejoblíbenější skladby ze starších alb. Zrní ještě nikdy nehráli v Praze v doprovodu symfonického orchestru! Jedná se tedy o jedinečnou šanci pro pražské fanoušky vychutnat si kouzelný hudební zážitek. O návrh scény se postará hudebník a vizuální umělec Milan Cais.

Ve druhé polovině koncertu se ke kapele na pár písní připojí taneční skupina Dekkadancers vedená prvním sólistou baletu Národního divadla Ondřejem Vinklátem, Štěpánem Pecharem a Markem Svobodníkem. „Na tomhle koncertě pokřtíme naší letošní desku Jiskřící, ze který máme velkou radost a kterou tu téměř celou s velkou chutí zahrajeme“, přibližuje zpěvák Zrní Honza Unger a dodává „samozřejmě dojde i na naše oblíbený písničky ze starších alb, jako jsou Rychta, Dva, Jabloně, Hýkal a další.“ Víc informací najdete na www.zrni.cz

Soutěžíme o 2 vstupenky na koncert kapely Zrní (11. 10. 2017 od 19:30 hodin ve Foru Karlín).

Soutěžní otázka: Odkud pocházejí členové kapely Zrní?

a. z Kladna
b. z Mladé Boleslavi
c. z Benešova

První soutěžící, který zašle správnou odpověď, dostane 2 vstupenky na koncert kapely Zrní (11. 10. 2017 od 19:30 hodin ve Foru Karlín).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.