Soutěž o vstupenky na Maškarní bál

22. únor 2017

Soutěž skončila. Výherce: Petra Schindlerová.

Břevnovský masopustní průvod vyrazí Břevnovem v úterý 28. 2. 2017. Letos spolek vrací začátek průvodu po několika letech do parku na roh ulic Pod Královkou – Bělohorská. Sraz masek je v 15.45. V 16 hodin bude uděleno starostou Prahy 6 maskám masopustní právo a průvod se vydá za náležitého veselí masek i ostatních občanů na svoji cestu po Bělohorské ulici. Průvod budou doprovázet bubeníci a další hudebníci. Dorazí i kejklíř Vítek se svoji družinou a dlouhorukými Chudadly a další maškary. Masopustní veselí bude ukončeno u KC Kaštan na Bělohorské, kde na všechny čeká pravá česká zabijačka s posezením, hudbou a tancem. Pro děti bude připraveno divadlo, budou si moci vyzkoušet své dovednosti v žonglérské škole kejklíře Vítka a na závěr večera shlédnout jeho masopustní show.

Na zaplnění žaludku si budete moci na konci průvodu dát čerstvé jatrničky, jelitka, prejty, prdelačku, tlačenku, guláš, bramboráky, bramborové placky a spirálky, trdlo a jiné. A samozřejmě masopustní pivo a teplé a studené nápoje. Dětské masky v průvodu dostanou dárky a nejlepší budou oceněny. Bubínky, řehtačky, trumpetky aj. s sebou.

V sobotu 4. 3. 2017 od 19 hodin se v břevnovském hotelu Pyramida uskuteční Maškarní bál. K tanci a poslechu bude hrát skupina Vitamin. Téma pro masky na letošní maškarní bál je ,,Česká historie“. Během večera budou vyhodnoceny nejlepší masky večera. Součástí maškarního bálu bude tradiční bohatá živnostenská tombola o hodnotné ceny. První cenou je zapůjčení automobilu s plnou nádrží na víkend. Víc informací na www.spolekbrevnovskychzivnostniku.cz

Soutěžíme o 2 vstupenky na Maškarní bál (4. března od 19 hodin v Kongresovém sále hotelu Pyramidy) a kalendář k 10. výročí znovuvysvěcení varhan v bazilice sv. Markéty.

Soutěžní otázka: Kolikátý Břevnovský masopust se letos koná?

a. 22.
b. 23.
c. 24.

První soutěžící, který zašle správnou odpověď, dostane 2 vstupenky na Maškarní bál (4. března od 19 hodin v Kongresovém sále hotelu Pyramida) a kalendář k 10. výročí znovuvysvěcení varhan v bazilice sv. Markéty.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.