Soutěž o vstupenky na Mikulášskou s The Tap Tap

27. listopad 2017

Soutěž skončila. Výherci: Petra Schindlerová; Petr Šebek; Jaroslava Korpášová.

Blíží se Mikulášská s The Tap Tap, letos podruhé v moderním prostoru Fora Karlín. Unikátní koncert je naplánován na 5. prosince 2017 a The Tap Tap si pozvali několik výjimečných hostů.

Loni The Tap Tap představili svým fanouškům úžasnou folkovou zpěvačku a houslistku ze Spojených států Gaelynn Lea, která naprosto ohromila přítomné publikum. Gaelynn od té doby odehrála desítky úspěšných koncertů v USA i zahraničí. "O to větší radost máme, že naše pozvání opět přijala. Gaelynn je hudebnice, jakých je na světě málo, a se kterou se vzájemně skvěle doplňujeme. Nejen, že představíme písničky z její nové desky, ale vzniká duet přímo pro ní a našeho frontmana Jiřího Holzmanna. Text bude v češtině i angličtině a klip chceme natočit v USA. ” říká Šimon Ornest.

The Tap Tap zahrají hity z nové desky Noha na kolejích a zbrusu novou písničku Sako. Jako hosté s nimi vystoupí Ondřej Ruml a pěvecké sbory Puellae cantantes a Canticorum iubilo. Koncert začne v 18:00 a osobně se dostaví i svatý Mikuláš s nadílkou pro všechny hodné děti i některé jejich rodiče. O detailech připravovaného programu The Tap Tap s Gaelynn Lea, Ondřejem Rumlem a dalších hostů budeme informovat. Více informací na www.thetaptap.cz

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na Mikulášskou s The Tap Tap (úterý 5. 12. 2017 od 18 hodin ve Foru Karlín).

Soutěžní otázka: Kdo je kapelníkem kapely The Tap Tap?

a. Štěpán Ornest
b. Šimon Ornest
c. Štefan Ornest

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na Mikulášskou s The Tap Tap (úterý 5. 12. 2017 od 18 hodin ve Foru Karlín).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.