Soutěž o vstupenky na Podzimní pohádku do Divadla Hybernia

24. říjen 2017

Soutěž skončila. Výherci: Jana Jiráská; Petra Josrová; Hana Křepelková.

Mezinárodní soutěžní festival dětí a mládeže Podzimní pohádka se uskuteční v Divadle Hybernia (Náměstí Republiky 4, Praha 1). Bude pro Vás připraven slavností galakoncert s představením moderního a klasického tance a folklórním a pěveckým vystoupením. Akci pořádá Nadační Fond "Mezinárodní Fórum Mládeže". Cílem je propojit dětské soubory z různých zemí a rozšířit a podpořit spolupráci mezi nimi. Nenechte si zkazit náladu pošmourným podzimem a přijďte se podívat na jedinečný festival plný barev a dobré nálady. Více informací najdete na www.children-festivals.com

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na Mezinárodní soutěžní festival dětí a mládeže Podzimní pohádka (31. 10. 2017 od 17 hodin v Divadle Hybernia).

Soutěžní otázka: Kolikátý ročník festivalu se letos koná?

a. 10.
b. 15.
c. 20.

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na Mezinárodní soutěžní festival dětí a mládeže Podzimní pohádka (31. 10. 2017 od 17 hodin v Divadle Hybernia).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.