Soutěž o vstupenky na představení Divadlo VZHŮRU NOHAMA: PERPETUUM MOBILE v Paláci Akropolis

27. říjen 2017

Soutěž skončila. Výherci: František Vorel; Petra Schindlerová; Blanka Kiršnerová.

Pohádky, hudba i taneční vystoupení, studentské amatérské divadlo i profesionální soubory se v termínu 7.–10. listopadu vrátí na prkna Paláce Akropolis. Bude zde probíhat další ročník Festivalu integrace Slunce, který si klade za cíl umožnit vystoupení před publikem všem, kdo o to stojí, bez ohledu na věk, pohlaví či zdravotní stav. Festival předjímá vernisáž výstavy Banánových umělců z Regensburgu v sobotu 4. listopadu. V průběhu festivalu se představí amatérské soubory ze základních a středních škol, ale například i studenti z DAMU nebo slovenské sociální divadlo Hopi hope. Závěr bude již tradičně patřit workshopu na téma zdravého životního stylu pod vedením Zoji Mikotové a studentů JAMU.

Novinkou letošního ročníku je výstava členů týmu Bananenflanke z německého Regensburgu. Jedná se o inovativní fotbalový a výtvarný projekt pro postižené děti a mladistvé, kteří představí své kresby a malby. Výstava doplní několikadenní festival, který tradičně dává prostor živému umění. Poprvé na festivalu vystoupí slovenského sociální divadlo Hopi hope s představením Kráska a zvíře. Již poněkolikáté se do Paláce Akropolis vrátí profesionální neslyšící tanečník Dallo ze slovenské Stupavy.

Festival integrace Slunce si klade za cíl včlenit do většinové společnosti znevýhodněné spoluobčany tím, že jim nabízí možnost prezentace v bezbariérovém prostoru Paláce Akropolis. Koná se dvakrát do roka, v květnu a v listopadu. Vždy v dopoledních hodinách patří jeviště amatérským souborům z celé republiky: prostor tak dostane celá řada divadelních i hudebních spolků z ústavů sociální péče, mateřských, základních a středních škol, a to i těch speciálních. Ve večerních hodinách patří jeviště profesionálním nebo poloprofesionálním souborům. Více informací najdete na www.festivalslunce.wz.cz

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na představení Divadlo VZHŮRU NOHAMA: PERPETUUM MOBILE (středa 8. listopadu od 19 hodin v Paláci Akropolis).

Soutěžní otázka: Kolikátý ročník festivalu se letos koná?

a. 21.
b. 22.
c. 23.

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 ks vstupenek na představení Divadlo VZHŮRU NOHAMA: PERPETUUM MOBILE (středa 8. listopadu od 19 hodin v Paláci Akropolis).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.