Soutěž o vstupenky na Stříbrné vánoční dny v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech

28. listopad 2017

Soutěž skončila. Výherci: Tereza Cízová; Věra Kavková; Radka Krobotová; Iveta Pešičková; Marian Rohoška.

Veletrh Stříbrné vánoční dny nabídne 4 speciální sekce. Fashion zóna ukáže práci designérů a návrhářů. Ti nabídnou jedinečnou módu, originální šperky nebo dárkové zboží. Část Český jarmark bude prezentovat rukodělné výrobky mnoha řemeslníků a lidových tvůrců: dekorativní a užitkové předměty z keramiky, skla, dřeva nebo papíru. O správnou vánoční atmosféru se postarají Vánoční hody s ochutnávkou delikates i tradičních specialit. Chybět nebude ani Sportovní a zážitková zóna, která nabídne kreativní workshopy i sportovní zážitky. To vše v sobotu doplní Vánoční bezlepkový trh, který pořádá Společnost pro bezlepkovou dietu z.s.

Na veletrhu nejde jen o nákupy, ale i o příjemnou atmosféru a pomoc druhým. Návštěvníci budou moci i letos udělat radost dětem z Klokánku a přinést jim dárek pod Strom splněných přání. O doprovodný program se postarají desítky mladých umělců s tanečními, pěveckými i sportovními vystoupeními. Ty na veletrhu spojuje projekt Pomáháme dětem o Vánocích, který sdružuje tři charitativní projekty: ULICE DĚTEM ON TOUR, DEJME ŠANCI DĚTEM a pomoc Fondu ohrožených dětí KLOKÁNEK. Stříbrné vánoční dny se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech od 7. do 10. prosince 2017 od 10 do 18 hodin. Více na www.vanocnidny.cz.

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na Stříbrné vánoční dny v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech (7. – 10. 12. 2017 od 10 do 18 hodin).

Soutěžní otázka: Jak se nazývají čtyři adventní neděle před Vánoci?

a. Železná, bronzová, stříbrná a zlatá
b. Kovová, bronzová, stříbrná a vánoční
c. Železná, bronzová, zlatá a diamantová

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostane 2 vstupenky na Stříbrné vánoční dny v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech (7. – 10. 12. 2017 od 10 do 18 hodin).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka