Soutěž o vstupenky na veletrh FOR PASIV v Letňanech

2. únor 2018

Soutěž skončila. Výherce: Petr Šebek.

Veletrh FOR PASIV představí novinky pasivního stavění. Bydlení se státní dotací, konference a bezplatné Poradenské centrum – to vše najdou návštěvníci na šestém ročníku veletrhu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV. Ten se uskuteční v termínu 8. – 10. února 2018. Přípravy na něj jsou v plném proudu. Kromě zajímavého doprovodného programu se na veletrhu představí desítky předních dodavatelů staveb a technologií. Letos se veletrh zaměří na dvě hlavní témata. Prvním z nich je Život v pasivním domě, na kterém návštěvníci mohou získat zkušenosti od majitelů pasivních domů. Druhým tématem jsou Zdroje tepla se zaměřením zejména na ty alternativní.

Desítky renomovaných společností přivezou na veletrh představit své nejnovější produkty, technologie a služby. V rámci veletrhu rovněž proběhne doprovodný program, který jistě zaujme a inspiruje a návštěvníky propojí s poradenským centrem, kde po celou dobu veletrhu budou specialisté z oboru odpovídat na dotazy spojené s přípravou a realizací pasivního domu.

Veletrh FOR PASIV proběhne společně s veletrhem CESTY DŘEVA, který je zaměřen na dřevostavby, dřevěné konstrukce, materiály, výrobky, zpracování a technologie dřeva, a dále s veletrhy pořádanými společností Střechy Praha s.r.o. V rámci veletrhů se uskuteční také okresní kolo Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO. Více na www.forpasiv.cz.

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na veletrh FOR PASIV v Letňanech (8. – 10. 2. 2018).

Soutěžní otázka: Jaké bude hlavní téma veletrhu FOR PASIV?

a. Alternativní zdroje tepla
b. Zdroje pitné vody
c. Zdroje informací

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na veletrh FOR PASIV v Letňanech (8. – 10. 2. 2018).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.