Soutěž o vstupenky na veletrhy FOR CARAVAN, FOR BOAT a FOR TRAVEL

5. březen 2018

Soutěž skončila. Výherci: Martin Fridrich; Ivana Havlíčková; Jana Nováková; Martin Schwarz; Petr Štěpánek.

Milujete nezávislé cestování a aktivní dovolenou nebo právě přemýšlíte, jak strávíte tu příští? Pak byste neměli chybět od 9. do 11. března 2018 v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Celé výstaviště totiž obsadí veletrhy FOR CARAVAN, FOR BOAT a FOR TRAVEL. Čeká na vás 6 hal plných karavanů, lodí i tipů na dovolenou. To vše doplní víkendový cestovatelský festival Kolem světa, na kterém si budete moci poslechnout zážitky zkušených cestovatelů.

Výstava obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN zaplní v roce 2018 celkem 3 haly letňanského výstaviště. K vidění bude více než sedm desítek vystavovatelů, kteří představí novinky ze světa karavaninku a doplňků pro nezávislé cestování. Připraven je i zajímavý doprovodný program: výstava retro obytných automobilů včetně dobových doplňků nebo soutěž o zapůjčení obytného vozu na týdenní dovolenou. Druhý ročník výstavy FOR BOAT naváže na svůj loňský úspěch a ve třech halách představí všechny zásadní značky, které jsou k dostání na českém trhu. K vidění tak bude vše od vodních skútrů přes plachetnice, motorové čluny až po dvanáctimetrovou jachtu. Přímo na místě bude možnost vyzkoušet si populární paddleboard a windsurfing ve velkém bazénu. Tipy na cestování získají návštěvníci na veletrhu FOR TRAVEL, který je nově součástí tohoto souběhu.

Souběh veletrhů doplní o víkendu cestovatelský festival Kolem světa, který v sobotu a v neděli nabídne 4 sály nabité zajímavými přednáškami známých i méně známých cestovatelů. Víc na www.forcaravan.cz, www.forboat.cz nebo www.for-travel.cz.

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na FOR CARAVAN, FOR BOAT a FOR TRAVEL v PVA EXPO PRAHA v Letňanech (9. – 11. 3. 2018).

Soutěžní otázka: Kolikátý ročník veletrhu FOR CARAVAN se letos uskuteční?

a. 5. ročník
b. 7. ročník
c. 9. ročník

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostane 2 vstupenky na FOR CARAVAN, FOR BOAT a FOR TRAVEL v PVA EXPO PRAHA v Letňanech (9. – 11. 3. 2018).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.