Soutěž o vstupenky na výstavu Doll Prague

20. listopad 2017

Soutěž skončila. Výherci: Karel Klíma; František Vorel; Drahomíra Drsová.

Doll Prague 2017 znamená přes 140 umělců z celého světa, kteří se představí v centru Prahy. Od 24. do 26. listopadu 2017 bude ve Slovanském domě (Na Příkopě 22) v Praze probíhat už 4. ročník celosvětové výstavy uměleckých panenek a medvídků Teddy. Své dílo přijede představit přes 140 umělců z 25 zemí. Česká republika, jejíž zástupci patří ke špičce v oboru, bude samozřejmě zastoupena také. Kromě panenek budou na výstavě k vidění i díla předních českých loutkářů a oblast filmové animace. Vystavovaná díla si přitom budete moci nejen prohlédnout, ale též koupit. A co děti? Na výstavě hraček pro dospělé se samozřejmě nezapomnělo ani na ně. Připraven je například sobotní animační koutek a doprovodný program s animátory Janem Míkou a Lenkou Ivančíkovou. Více informací na www.dollprague.com

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na výstavu Doll Prague (24. – 26. 11. 2017 ve Slovanském domě).

Soutěžní otázka: S jakou hereckou postavou je propojen medvídek Teddy?

a. Asterix
b. Fantomas
c. Mr. Bean

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na výstavu Doll Prague (24. – 26. 11. 2017 ve Slovanském domě).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.