Soutěž s Pionýrem o dárkové balíčky

30. leden 2017

Soutěž skončila. Výherci: Taťjana Antonová; Vladimír Černík; Richard Hlobík; Květuš Kmínek; Jindřich Lípa; Jana Sluková; Josef Šatný; Martina Toufarová; Pavlína Viková; Pavla Weingartnerová.

Zveme vás na tradiční akci Ledová Praha, kterou pořádá v době pololetních prázdnin (3. až 5. února) Pionýr a Nadace Dětem 3. tisíciletí. Akce je určená všem dětem - dětským kolektivům (školním třídám, klubům, dětským domovům, oddílům atd.) i rodinám s dětmi.

Ledové karty, které si můžete vyzvednout do 3. února na adrese: Pionýr, Senovážné náměstí 977/24, Praha 1 v přízemí v recepci budovy vždy od 9.00 do 17.00, opravňují ke slevě na vstupné do nejrůznějších institucí, někde mají děti dokonce vstup zcela zdarma. Víc informací najdete na ledovapraha.cz

Od pondělí 30. ledna do čtvrtka 2. února máte možnost vyhrát 10 dárkových balíčků (desková hra LIMES od Albi, záložky do knihy, reflexní páska, kalendář a propiska).

Soutěžní otázka: Kolikátý ročník Ledové Prahy se letos koná?

a. 15. ročník
b. 16. ročník
c. 17. ročník

V pátek 3. února 2016 vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí deset, které odměníme dárkovým balíčkem (desková hra LIMES od Albi, záložky do knihy, reflexní páska, kalendář a propiska).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka