V pátek vás zveme na koncert Debbi, do Studia DVA i k Sousedskému setkání

14. únor 2014

V Paláci Akropolis vystoupí od 19:30 zpěvačka Debbi. Mladá hvězda, která se proslavila úspěšným hitem Touch The Sun, představí na koncertě své nové album nazvané Love, Logic & Will. Nouze nebude ani o zajímavé hosty. Na pódiu se objeví například rapper Lipo nebo skupina Jelen.

"Koncert Debbi je první v letošním roce a bude se zároveň křtít její CD a DVD, které bylo natočeno loňský rok na jejím akustickém turné. Takže uvidíte hodinu a půl, kdy Debbi zpívá svoje největší hity a zároveň řadu převzatých písní, které jsou jí blízké," dodává manažer zpěvačky Martin Červinka.

Jana Krausová a Karel Roden budou řešit svůj partnerský vztah. Ovšem jen ve francouzské konverzační komedii, kterou v 19:00 uvede divadlo Studio DVA. Inscenace O lásce francouzského spisovatele Philippa Claudela je příběhem dvou lidí, kteří přemýšlí o budoucnosti svého manželství.

"Představení O lásce hraje divadlo Studio DVA pátou sezónu, premiéru jsme měli v roce 2009. Je to francouzská komedie, ve které si spolu zahrají životní partneři Jana Krausová a Karel Roden, zajímavostí představení je také to, že je režíroval, a to poprvé, Adam Kraus. Není to jejich poslední spolupráce, matky a syna, spolu pak ještě nastudovali představení Prší," říká za studio Tomáš Přenosil.

První městská část připravila pro své obyvatele další ze série Sousedských setkání. Tentokrát můžete zajít na Uhelný trh v centru města. Dopoledne tam začala celodenní pravá staropražská zabijačka.

"Takzvaná Sousedská setkání je tradice, kterou pořádá úřad, aby lidé z naší městské části se setkávali. Buď se jedná o koncerty, divadla nebo jiné věci tak, aby lidé měli příležitost se setkat, popovídat při nějaké příjemné kulturní, sportovní či jiné společenské události," vysvětluje mluvčí Prahy 1 Veronika Blažková.

autor: Karolína Kumpfová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.