Dobrák roku - nejlepší cesta jak oslovit klienty žijící v malých obcích

11. leden 2017

Jak často oceníme práci těch, kteří pomáhají v nesnázích jen tak ve svém volném čase? Dobrák roku je projekt propojený se soutěží zaměřený na práci dobrovolných hasičů.

Za cíl si klade nejen seznámit s činností dobrovolných hasičských sborů jednotlivých regionů v České republice, ale i najít nejoblíbenější a nejzdatnější z nich.

Do soutěže, která probíhá od března 2015 do června 2016 se zapojují místní dobrovolnické hasičské sbory a dále místní obyvatelé, kteří je svým hlasováním v soutěži podpoří. V každém regionu bude natočena reportáž o 40 dobrovolnických hasičských sborech a na jejich základě proběhne hlasování občanů o ten nejlepší. Nejoblíbenější sbory všech regionů se pak utkají o post toho nejlepšího ve velkém finále v klasických hasičských disciplínách.

Kromě podpory projektu ve vysílání a na webu Českého rozhlasu bude v rámci každého finálového kola připravena oslava pro vítěze s koncertem a občerstvením v jeho obci.
Staňte se partnerem projektu Dobrák roku ve svém regionu nebo celé soutěže a propojte svou značku s projektem, který má smysl.
Podrobnější informace naleznete v přiložené prezentaci:

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace