Letní speciály Radiožurnálu

11. leden 2017

Letní vysílání Radiožurnálu opět obohatí pořady s užitečnými radami a tipy pro všechny, co se chystají na výlet po České republice nebo dovolenou v zahraničí.

Redakce pro posluchače připravila hned čtyři speciální seriály, které budou informovat nejen o dopravě během prázdnin, ale i o oblíbených turistických destinacích.

Prázdniny s Radiožurnálem poskytnou dvakrát denně od pondělí do pátku rychlý a přehledný dispečink aktuálních pozvánek a tipů na výlety, informace o splavnosti řek, čistotě vody v oblíbených rybnících a koupalištích na území celé České republiky a další zajímavé tipy přímo od posluchačů.

Obdobně, jako bude mapováno to nejzajímavější a nejdůležitější v České republice, přinese pořad Prázdniny po Evropě s Radiožurnálem aktuální informace z Evropy. Zahraniční zpravodajové, kteří budou cestovat po oblíbených evropských turistických destinacích, budou průběžně posluchače informovat o tom, co by se jim mohlo na cestách hodit.

Pro první týden v červenci redakce připravila speciál Radiožurnál cestuje s Vámi. Moderátoři se vydají na cestu do Chorvatska a Itálie. Během cesty, kdy stejně jako oni na prázdniny vyjíždí tisíce dalších lidí, budou informovat o stavu dopravy a poskytovat užitečné tipy a poznatky pro další cestovatele. Totéž podnikne speciální motorová posádka v polovině prázdnin v rámci sousedního Německa. Reportér bude monitorovat stav dálnice v období střídání turnusů německých prázdnin.

Vstříc všem výletníkům vyjde i vysílání Zelené vlny, které posílí nedělní zpravodajství o pravidelné živé vstupy zpravodajů, kteří budou mapovat ta nejdůležitější místa a poskytovat co nejčerstvější informace.

PořadTermín vysíláníČas vysíláníPočet odvysílaných pořadůCena za sponzorský vzkaz
Prázdniny s Radiožurnálem30.6.-29.8.po-pá 9:40 a 15:15905 000 Kč bez DPH
Prázdniny v Evropě s Radiožurnálem30.6.-29.8.není pevně stanovený vysílací čas - ráno 7-9 h a odpoledne 14-17h905 000 Kč bez DPH
Radiožurnál cestuje s Vámi30.6.-6.7.přesné časy se připravujícca 305 000 Kč bez DPH
Prázdninové návratyneděle 29.6.-31.8.Posílení zpravodajské základy Zelené vlny v průběhu dne11 dní, časy dle výběru klientadle platného ceníku Zelené vlny
Spustit audio
autor: Oddělení komunikace