Oslovte své zákazníky jinak

29. září 2014

Český rozhlas v současné době připravuje dva velké projekty, ke kterým se můžete připojit a zviditelnit se netradiční formou. Využijte možnosti prezentace v rámci koncertů a bohatého doprovodného programu projektu Znovu89 nebo velké talentové soutěže Imagine.

Znovu 89 je celoročním projektem Českého rozhlasu, který připomíná dění v roce 1989. Vrcholit bude velkým koncertem na Václavském náměstí s očekávanou návštěvností 50 000 diváků, koncertem v Akropoli a bohatým doprovodným programem nejen ve vysílání napříč všemi stanicemi Českého rozhlasu. Partnerům akce se tak naskýtá velmi pestré a široké pole pro vlastní prezentaci.
Podrobnější informace naleznete v přiložené prezentaci.

ČRo se stává organizátorem mezinárodní talentové soutěže pro mládež Imagine v České republice. Cílem soutěže je poskytnout mladým hudebníkům zkušenost profesionálního interpreta a umožnit jim profesní a osobní rozvoj. IMAGINE nyní probíhá v 10 zemích světa a poprvé se představí i u nás.
Partner akce se stane součástí veškerého proma k akci on-air i off –air a navíc získá intenzivní sponzoringovou kampaň napříč všemi stanicemi.
Více k mezinárodní soutěži Imagine je k dispozici v přiložené prezentaci.

Informace k oběma projektům Vám rádi poskytneme prostřednictvím e-mailu: obchod@rozhlas.cz.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace