Laboratoř nápadů

4. únor 2019

Mají dnešní mladí lidé zájem o svůj region? Jaké problémy je tíží a mají vůbec chuť hledat inovativní řešení? Možnost zapojit se do skutečného dění a prosadit své nápady nabízí projekt Laboratoř nápadů, do kterého se mohou zájemci přihlásit v Ústí nad Labem a v Ostravě.

V rámci Projektu Lidé lidem pořádá společnost P3 – People, Planet, Profit s podporou organizace British Council Laboratoř nápadů.

Workshopu se mohou zúčastnit mladí lidé ve věku 18-30 let, kteří se zajímají o své okolí, nejsou jim lhostejné společenské problémy a mají zájem hledat jejich řešení například formou sociálního podnikání a inovací.

A jak bude workshop probíhat? Účastníci budou s pomocí odborníka hledat řešení konkrétního regionálního problému, který si sami zvolí a navrhované řešení budou prezentovat expertnímu panelu složenému z významných osobností kraje, podnikatelů i zástupců neziskových organizací.

Workshop Laboratoř moci bude probíhat v následujících termínech:

Ústí nad Labem - středa 20. února 2019 v Dobrovolnickém centru Laboratoř nápadů

Ostrava - sobota 23. února 2019 v Impact Hubu


Zájemci o účast z Moravskoslezského kraje se mohou přihlásit u koordinátorky Ireny Štulíkové Ireny Štulíkové na telefonním čísle 737 161 512, nebo e-mail: stulikovai@post.cz a z Ústeckého kraje u kordinátorky Lenky Černé na telefonním čísle 606 512 905, nebo e-mail: lenka@dcul.cz.

autor: British Council
Spustit audio