Festival Doteky Afriky osloví všechny vaše smysly!

26. červenec 2014

Strhující hudební vystoupení, barvité workshopy, voňavé pokrmy, dobrodružné přednášky zanícených cestovatelů a odborníků, pro které se Afrika stala životní vášní - to vše a mnohem víc nabízí návštěvníkům další ročník festivalu Doteky Afriky, který se uskuteční o víkendu 26. - 27. července 2014, poprvé v ZOO Dvůr Králové.

Festival Doteky Afriky přijede letos slavnostně zahájit nejslavnější český režisér a producent wildlife dokumentů Steve Lichtag a jeden z nejoblíbenějších česých herců Ondřej Vetchý. Tyto dvě osobnosti budou tak pomyslnými třešničkami na dortu bohatého festivalového programu.

Pozvánka na festival Doteky Afriky, který osloví všechny vaše smysly!

V nabitém dvoudenním programu čeká na návštěvníky intenzivní zážitek, který osloví všechny smysly. Originální taneční, bubenické či hudební umění budou prezentovat sami afričtí mistři - Bijou Camara z Guiney, Amutuhaire Joseline z Ugandy, Maurice Yeka a Jodel z demokratické republiky Kongo nebo české skupiny Aneboafro či TiDiTaDe. Tancovat nebo bubnovat bude ale možné i „na vlastní kůži", a sice v celé řadě workshopů určených dětem i dospělým.


Zvětšit mapu
autor: JMys
Spustit audio