Gratinované fazolky
30 dkg bílých fazolí, 20 dkg rajčat, olej, cibule, 20 dkg klobásy a 20 dkg tvrdého sýra.Cibuli si nakrájíme na kolečka a na oleji ji slabě opečeme do růžova. Přidáme uvařené fazolky, na plátky nakrájenou klobásu a rajčata. Okořeníme podle vlastní chuti, nasypeme trochu strouhaného sýra a dobře promícháme. Směs přendáme do zapékací mísy, navrch posypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby zapéct. Podáváme s chlebem.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.