Galvanoterapie

3. duben 2012

Teď se v Dopoledním expresu budeme opět věnovat kráse - a to jak ženské, tak i mužské. Pánům totiž na jejich vzhledu čím dál častěji také hodně záleží.

Kolegyni Ivanu Bernáthovou na jedné liberecké klinice zaujal přístroj, který se vejde do ruky a pomáhá při vyhlazování vrásek, odstraňování obávané celulitidy a přebytečného tuku. Takzvaná galvanoterapie využívá podle doktorky Jany Všetičkové pozitivní vliv galvanického proudu na naši pokožku a taky na celé tělo.

„Galvanický proud se v lékařství používá už téměř sto let...“ uvádí Jana Všetičková a vysvětluje: „Stejnosměrný galvanický proud působí na pokožku... Díky gelům, se kterými se používá, umí uspat enzymy, chrlící volné radikály.“

Jiný přístroj, založený na stejném principu, umí dokonce odstraňovat celulitidu a přebytečný tuk. Galvanoterapie pomáhá také léčit akné, vypadávání vlasů nebo lupénku.

Jen dodejme, že Ivana účinky metody vyzkoušela a po dvou měsících zjistila, že si na jaro může kupovat oblečení o jednu konfekční velikost menší.

Spustit audio