Nesmrtelná klasika Někdo to rád... se chystá na prkna Severočeského divadla

14. listopad 2014

Je asi jen málo lidí, kteří nikdy neviděli slavnou filmovou komedii Billyho Wildera Někdo to rád horké s hvězdným triem Marilyn Monroe, Jack Lemmon a Tony Curtis. Díky další premiéře Severočeského divadla v Ústí nad Labem budete mít šanci vidět ten příběh v taneční podobě.

Nikdo není dokonalý – nesmrtelná hláška z filmu Někdo to rád horké žije už neuvěřitelných 55 let!

Vynikající komedie o dvou chlapících přestrojených za členky ryze dámského souboru a taky o krásné Sugar toužící po lásce i milionáři patří do zlatého fondu světového filmu.

Severočeské divadlo v Ústí nad Labem přináší jako další premiéru letošní sezóny jevištní a navrch taneční podobu tohoto příběhu pod názvem Někdo to rád...

Představení Někdo to rád...

Hudbu komponoval Petr Malásek, libreto, choreografii i režii tvořil renomovaný Libor Vaculík. Jeho práce si váží i vedoucí ústeckého baletního souboru a primabalerína Margarita Pleškova, sám režisér se zas naopak nebrání nápadům od tanečníků, i když je trápil chůzí v sukních a na podpatcích… ale bez toho se tenhle příběh plný vtipu zkrátka neobejde.


První příležitost posoudit, jak to na podpatcích představitelům hlavních rolí, tedy Robertu Skujenieksovi a Robertu Királymu sluší, budete mít při premiéře tanečního představení Někdo to rád… v pátek 14. listopadu od 19 hodin, druhou pak v úterý 18.listopadu rovněž od 19 hodin.

Spustit audio